© Camping Les Deux Rivières
Reserveren algemene informatie Prijzen Reserveringsaanvraag Reserveringsvoorwaarden kampeerplek Camping Les Deux Rivieres, la Celle-en-Morvan
Openingsperiode in 2018: Van 28 april t/m 1 oktober Openingsperiode zwembad: Van 9 Mei tot 15 September De receptie is in het hoogseizoen geopend van: 8-12 uur, van 14-20 uur Voor het hoogseizoen adviseren we om tijdig te reserveren: De ervaring wijst uit dat het hoogseizoen vanaf de kerstvakantie gevuld wordt met reserveringen. Op de bonnefooi langskomen heeft helaas geen zin. Op het reserveringsformulier kunt u een voorkeur voor het soort plek aangeven: wel of niet aan het water. Bij beschikbaarheid heeft u de zekerheid dat u dat type plek krijgt. Indien uw voorkeur naar een specifieke plek uitgaat vragen we een toeslag van 35 Euro omdat het toewijzen van plekken het flexibel omgaan met de planning bemoeilijkt. In het gedeelte ‘overige opmerkingen’ van het reserveringsformulier kunt u een voorkeur voor een speciale plek uitspreken waar wij zoveel mogelijk rekening mee zullen houden.  
Camping Les Deux Rivières, Le Pré Bouché, 71400 La Celle-en-Morvan T+33/ (0)3 85 52 81 23, Contact par Courriel, GPS N 47° 00' 44.22",  E 04°11' 29.82"
Home Camping Reserveren Te zien en te doen Foto galerij Blog Contact Reserveren algemene informatie Reserveren