© Camping Les Deux Rivières
Reserveringsvoorwaarden Kampeerplek Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op Nadat wij uw aanvraag bevestigd hebben verzoeken wij u 30% van het totaalbedrag als aanbetaling te willen overmaken met een minimum bedrag van 50 Euro. Uw reservering is definitief na ontvangst van uw aanbetaling Indien u niet op de afgesproken dag arriveert zal uw gereserveerde plaats, zonder tegenbericht van uw kant, vastgehouden worden tot 12.00 uur de volgende dag, daarna komt de reservering te vervallen. U dient de volledig gereserveerde periode te betalen, ook bij verlate aankomst en voortijdig vertrek: U wilt de zekerheid van een plek voor een bepaalde periode waardoor wij die plek niet aan iemand anders kunnen verhuren. Als u geen gebruik wenst te maken van de volledig gereserveerde periode zijn de financiele gevolgen voor u. We adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten inclusief een clausule voor vroegtijdig vertrek De aanbetaling zal gerestitueerd worden (minus 25 euro administratiekosten) indien u meer dan 30 dagen vóór de gereserveerde aankomstdatum annuleert We verzoeken u zich te houden aan het campingreglement dat bij de entrée van de camping op het bord hangt, bij de receptie en op verzoek beschikbaar is. U kunt op het reserveringsformulier een keuze maken tussen een plek wél of níet aan het water. Bij beschikbaarheid krijgt u de toezegging voor het type plek: wel of niet aan het water. We kunnen echter geen toezegging doen over een bepaalde plek omdat we flexibel met onze planning om willen kunnen gaan. Mensen blijven bijv. langer dan gepland of we krijgen annuleringen en wij willen voorkomen dat de ene plek een paar nachten leeg staat en de andere plek een aantal nachten. Als wij door ‘plakken en knippen’’ binnen de planning één van die 2 plekken in zijn geheel aan iemand kunnen verhuren voorkomt dat onnodig ‘’verhuizen’’.  Als u graag een bepaalde plek wilt, geldt daar een toeslag van 35 Euro voor en dan garanderen wij deze plek.  
Camping Les Deux Rivières, Le Pré Bouché, 71400 La Celle-en-Morvan T+33/ (0)3 85 52 81 23, Contact par Courriel, GPS N 47° 00' 44.22",  E 04°11' 29.82"
Home Camping Reserveren Te zien en te doen Foto galerij Blog Contact Reserveren algemene informatie Prijzen Reserveringsaanvraag Reserveringsvoorwaarden kampeerplek Reserveringsvoorwaarden kampeerplek