© Camping Les Deux Rivières
Wij wonen sinds 2001 in Frankrijk, eerst in de Franse Alpen waar we een klein hotel hadden en sinds 2011 in de Morvan waar we deze camping hebben overgenomen. Sinds de overname hebben we onze gasten gevraagd wat er aan deze voormalige gemeentecamping ontbrak. Beetje bij beetje hebben we de camping aangepast aan hun wensen met als uitgangspunt dat het een camping voor ‘echte kampeerders’ zou moeten blijven zonder al teveel toeters en bellen. We hebben bewust besloten geen verhuuraccommodaties te plaatsen want dat verandert het karakter van een traditionele camping. Dat er behoefte is aan een dergelijke camping bewijzen de lovende recensies op Zoover, een site waar o.a. campings worden beoordeeld en waar iedere kampeerder aan de hand van de beoordelingen de juiste keuze voor een camping kan maken. Buiten het seizoen gaan we veel op pad, met de auto, te voet en met de mountainbike, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren over alle mogelijkheden die deze mooie streek u te bieden heeft. We helpen u graag met het uitstippelen van uw tochten. Bij aankomst krijgt u een boekje met tips over de bezienswaardigheden in de omgeving. We hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze camping in La Celle-en-Morvan! Perry Keesman en Pien van Lakerveld  
Camping Les Deux Rivières, Le Pré Bouché, 71400 La Celle-en-Morvan T+33/ (0)3 45 74 01 38, Contact per Email, GPS N 47° 00' 44.22",  E 04°11' 29.82"
Home Camping Reserveren Te zien en te doen Foto galerij Blog Contact Camping Plattegrond camping Voorzieningen Wie zijn wij? Wie zijn wij?